Хотел Аквамарин Слънчев бряг
+359 876 850 564         salesaquamarine@triada.bg   COVID-19
Choose a language:

Общи условия


Общи условия

Условия за ползване:

 

Общи условия за онлайн резервации.

Посочените условия са валидни при резервиране на хотелско настаняване и закупуване на подаръчни ваучери през централната резервационна платформа на СЕНЕКО ЕООД – www.aquamarine.bg  . В случай, че са налични промоционални цени е възможно да бъдат валидни допълнителни условия за плащане и политика за анулации, като те са неразделна част от описанието на конкретната оферта.

Предлаганите цени на хотелско настаняване са валидни единствено и само в момента на вашето посещение в секцията за „Резервации“. Те подлежат на промяна и са зависими от заетостта на хотела. „СЕНЕКО“ ЕООД си запазва правото да откаже постъпила, потвърдена и платена резервация в случай на непредвидена ситуация.

 

Цени.

Цените на хотелско настаняване подлежат на промяна във всеки един момент и могат да бъдат повлияни от заетостта на хотела и търсенето в различните периоди от годината. Всички цени за хотелско настаняване в резервационната платформа включват ДДС. Цената за Вашия престой е гарантирана след завършване на резервационния процес и получаване на потвърждение с номер на резервация и предплащане. „СЕНЕКО“ ЕООД си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация, в случай на установена злоупотреба.

Избраната от Вас крайна цена е на нощувка / и /или престои и за конкретното помещение, с включени туристически данък и ДДС. В случай, че по времето на Вашия престой използвате допълнителни услуги, които не са посочени в описанието на избрания тип стая и оферта /паркинг, минибар и др. /, то следва те да бъдат заплатени на място в хотела.

Промоционалните цени за хотелско настаняване не могат да бъдат комбинирани с други актуални оферти или отстъпки. Цените не включват комисион за туроператори или други лица.

 

Условия за плащане и политика за анулации на резервации в „СЕНЕКО“ ЕООД.

Резервацията Ви се счита за потвърдена след заплащане на изискуемия депозит, посочен в резервационната бланка или съответната оферта. Резервацията може да бъде платена с кредитна карта или по банков път. Само в тези случай тя се счита за гарантирана. Банковите сметки в BGN и EUR са изписани в потвърждението на Вашата резервация. „СЕНЕКО“ ЕООД приема плащания с банкови карти с брандове на БОРИКА, VISA и MasterCard.

Анулация на резервацията без неустойка е възможна до 14 дни преди датата на настаняване, освен ако не е посочено друго в офертата.

След изтичането на този срок в случай на анулация, гостът дължи неустойка в размера на стойността на първата нощувка.

При неявяване по съответна резервация неустойката е в размер на цялата предплатена сума, освен ако не е уговорено друго.

При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента. Възстановяването на суми поради анулация се извършва в  30 дневен период в зависимост от начина на плащане, сумите се възстановяват само и единствено към банковата сметка, от която са получени. Данните за вашата карта се използват само от банката посредник и не се съхраняват от нас.

 

Настаняване и освобождаване на помещенията.

Часът за настаняване в хотел Аквамарин е след 15:00 часа. Всяко пристигане преди този час ще бъде съобразено със заетостта на хотела. Времето на освобождаване на хотелската стая е 11:00 часа. Всяко освобождаване на стаята след стандартно регламентирания час се съобразява със заетостта на хотела.

Късно напускане след 11:00 часа трябва да бъде заявено предварително в писмен вид или на рецепцията в съответния хотел. Потвърждава се при възможност от страна на хотела и се надчислява допълнително и се заплаща в рецепция на хотела. За допълнителна информация се свържете директно с рецепцията на хотела или с отдел резервации.

 

Ползване на паркинг.

Паркирането на автомобили се осъществява срещу заплащане. При липса на свободни парко места в деня на пристигането ви, служител на рецепция, ще ви насочи към най-близкия обществен паркинг.

 

Домашни любимци.

Не се допускат домашни любимци на територията на хотел Аквамарин.

 

Тютюно пушене

На територията на хотел Аквамарин тютюнопушене не се допуска, освен на определените за това места на открито.

При неспазване на това изискване ще Ви бъде начислена такса от 200 BGN за допълнително почистване и освежаване.

 

Политика за защита на личните данни.

„СЕНЕКО“ ЕООД се явява администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД и обработва личните данни на Потребителя за изпълнение на своите задължения във връзка с извършената от Потребителя резервация.

Политиката за защита на личните данни на „СЕНЕКО“ ЕООД урежда вида на информация, която се събира от Потребителите, начина на нейното събиране и целите на нейното използване.

Предоставените лични данни са напълно защитени и се използват с цел маркетингов анализ и по-добро разбиране на потребностите на Потребителите и съответно подобряване на качеството на предлаганото обслужване. Без личните данни на потребителите интернет резервационната система не би могла да се използва за извършване на резервации.

„СЕНЕКО“ ЕООД не предоставя името и е-майл адреса, който потребителят е посочил при извършване на резервацията, на трети лица с цел изпращане на търговска информация.

 

За повече информация:

„СЕНЕКО“ ЕООД,

Адрес на управление: гр. София, ж.к. Изток, бл. 22

Адрес на хотела: к.к. Слънчев бряг, хотел Аквамарин

ИН: 131326810

РЕЗЕРВАЦИИ: +359 876 850 564

РЕЦЕПЦИЯ (май-септември): + 359 8 999 85 793

e-mail: salesaquamarine@triada.bg  mailto:office@mpmhotels.bg

Начало / Настаняване / Заведения / All inclusive / Забавления / Научете повече / Галерия / Контакти
Хотел Aquamarine. 2023, Всички права запазени. Защита на личните данни / Общи условия