Хотел Аквамарин Слънчев бряг
Choose a language:

Общи условия


ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ

При резервация на хотелско настаняване чрез резервационната платформа на СЕНЕКО ЕООД, находяща се на сайта на хотела (www.aquamarine.bg), се прилагат описаните общи условия в този текст. Ако има налични промоционални цени, е възможно да съществуват допълнителни условия за плащане и политика за отказ, които са част от описанието на конкретната оферта. 

Цените за хотелско настаняване, предлагани в момента на резервацията в раздела "Резервации", са валидни само в този момент. Те могат да се променят и зависят от заетостта на хотела. В случай на непредвидена ситуация, "СЕНЕКО" ЕООД си запазва правото да откаже потвърдената и платена резервация.

ЦЕНИ

Цените и офертите за хотелското настаняване могат да се променят по всяко време и са възможно да бъдат влияни от заетостта на хотела в различните сезони. Всички цени, посочени в резервационната платформа, включват ДДС. Крайната цена за вашия престой се гарантира след завършване на процеса на резервация и получаване на потвърждение с номер на резервация и предплащане. В случай на установена злоупотреба, "СЕНЕКО" ЕООД си запазва правото да анулира потвърдената и платена резервация.

Избраната от вас крайна цена включва нощувка и/или престой за конкретното помещение, туристическият данък и ДДС. При използване на допълнителни услуги, които не са включени в описанието на избрания тип стая и оферта (например паркинг, минибар и други), тези услуги трябва да бъдат заплатени на място в хотела.
 
Промоционалните цени не могат да бъдат комбинирани с други актуални оферти или отстъпки. Цените не включват комисионна за туроператори или други посредници.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И ПОЛИТИКА ЗА АНУЛАЦИИ НА РЕЗЕРВАЦИИ В „СЕНЕКО“ ЕООД

За да потвърдите резервацията си, трябва да заплатите изисквания депозит, който е посочен в резервационната бланка или офертата. Можете да извършите плащането чрез кредитна карта или банков трансфер. Само след плащането на депозита вашата резервация ще бъде считана за гарантирана. Банковите сметки в BGN и EUR за плащания са указани в потвърждението на вашата резервация. "СЕНЕКО" ЕООД приема плащания с банкови карти от БОРИКА, VISA и MasterCard. 

Можете да анулирате резервацията си без неустойка до 14 дни преди датата на настаняване, освен ако в офертата не е упоменато друго. След изтичането на този срок, при анулиране, гостът ще бъде задължен да заплати неустойка в размера на цената за първата нощувка. Ако не се явите за резервацията си, неустойката ще бъде равна на цялата предплатена сума, освен ако не е посочено друго. 

При възстановяване на платена сума, всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента. Възстановяването на суми поради анулиране се извършва в рамките на 30-дневен период, в зависимост от начина на плащане. Сумите се възстановяват само към банковата сметка, от която са били получени. Данните за вашата карта се използват само от посредническата банка и не се съхраняват от нас.

НАСТАНЯВАНЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯТА

Настаняването в хотел "Аквамарин" се осъществява след 15:00 часа. Ако пристигнете преди този час, ще се опитаме да ви настаним в зависимост от наличността на свободни стаи. Напускането на хотелската стая трябва да се извърши до 11:00 часа. Ако желаете да напуснете хотела след 11:00 часа, моля, уведомете ни писмено или обадете се на рецепцията предварително. Това ще ви бъде потвърдено от хотела (при възможност), а допълнителната такса следва да е заплати на рецепция. Хотел "Аквамарин" не гарантира възможност за късно заминаване. 

ПАРКИНГ

На територията на хотела е наличен платен паркинг. При липса на свободни паркоместа  нашите служители ще ви насочат към най-близките платени и/или безплатни паркинги.

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Не се допускат домашни любимци.

ТЮТЮНОПУШЕНЕ

Забранено пушенето във помещенията, освен на определени открити зони, предназначени за това. В случай на нарушение на това правило, ще ви бъде начислена такса от 200 BGN за допълнително почистване и освежаване на помещението.

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

„СЕНЕКО“ ЕООД се явява администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД и обработва личните данни на Потребителя за изпълнение на своите задължения във връзка с извършената от Потребителя резервация.

Политиката за защита на личните данни на „СЕНЕКО“ ЕООД урежда вида на информация, която се събира от Потребителите, начина на нейното събиране и целите на нейното използване.

Предоставените лични данни са напълно защитени и се използват с цел маркетингов анализ и по-добро разбиране на потребностите на Потребителите и съответно подобряване на качеството на предлаганото обслужване. Без личните данни на потребителите интернет резервационната система не би могла да се използва за извършване на резервации.

„СЕНЕКО“ ЕООД не предоставя името и е-майл адреса, който потребителят е посочил при извършване на резервацията, на трети лица с цел изпращане на търговска информация.


За повече информация:

„СЕНЕКО“ ЕООД
Адрес на управление: гр. София, ж.к. Изток, бл. 22
Адрес на хотела: к.к. Слънчев бряг, хотел Аквамарин
ИН: 131326810

РЕЗЕРВАЦИИ: +359 876 850 564
РЕЦЕПЦИЯ (юни-септември): + 359 8 999 85 793

e-mail: salesaquamarine@triada.bg

Начало / Настаняване / Заведения / All inclusive / Забавления / Научете повече / Галерия / Контакти
Хотел Aquamarine. 2023, Всички права запазени. Защита на личните данни / Общи условия