Хотел Аквамарин Слънчев бряг
Choose a language:

Лято 2021... с цвят на …Aquamarine…


„Да бъдем или да не бъдем?“. След трудна година и по Хамлетовски раздвоени, решихме… „Да бъдем!“. И ви очакваме за едно незабравимо лято 2021. Измина тежка година за всеки един от нас, във всяко едно кътче на Земята. Искрено се надяваме всички вие да сте преминали възможно най-леко през превратностите на живота. Измина най-трудната година и в нашето съществуване като хотел. Никога, нито за миг не сме допускали, че хотелът ни ще е толкова празен, самотен, тъжен и студен… дори в най-горещите летни дни.
Липсвахте ни, липсваше ни шумът от колелцата на пристигащи куфари, липсваше ни звукът от скоците в басейна, липсваха ни наздравиците на бара, липсваха ни музиката и танците с вас, а най-много ни липсваше щастливият смях и веселите ви лица, които срещахме навсякъде около нас. Ще си признаем (не можем да повяраме, че го правим)… липсваше ни дори да ни се скарате с думите „ооо, това не ми харесва, променете го!“.
Но днес е различно… След дълга раздяла, вече спокойно можем да ви поканим да ни дойдете на гости. Постарахме се и подготвихме всичко така, че да е сигурно и удобно за вас. И ние, и горещият пясък, и безкрайното море ви очакваме с неописуемо нетърпение. Да ви споделим – чувства се един странен морски бриз в момента. Слънчев бряг е тих и спокоен, а във въздуха витае очакване за нещо настръхващо хубаво. Нещо като затишие пред буря, но някак си небето не е буреносно тъмно, а с цвят на … Aquamarine

Начало / Настаняване / Заведения / All inclusive / Забавления / Научете повече / Галерия / Контакти
Хотел Aquamarine. 2023, Всички права запазени. Защита на личните данни / Общи условия